Of geniet van de schilderachtige en historische plekken tijdens een tocht over de Vecht of de Amsterdamse grachten. Het is allemaal gemakkelijk te bereiken vanuit Harbour Village Vinkeveen. En na een dag op het water kunt u gewoon weer aanleggen bij uw eigen ligplaats voor de deur.  Inderdaad: weelde aan het water! In Harbour Village Vinkeveen gaan water en groen op natuurlijke wijze hand in hand. De uitgestrekte polder en het natuurgebied Botshol liggen op een steenworp afstand. Hier kunt u eindeloos genieten van al het groen om u heen en u verbazen over de weidsheid en de stilte van deze unieke plek midden in het Groene Hart.

Vinkeveense plassen

De Vinkeveense Plassen kunt u al varend uitstekend verkennen. Vanwege het heldere water is het een geliefd duikgebied. Er zijn een aantal zandeilanden waar o.m. speeltoestellen, picknickplaastsen, sanitair, horeca, stranden en ligweiden aanwezig zijn, zodat de eilanden uitstekend geschikt zijn voor recreatie.

In deze aantrekkelijke omgeving bevinden zich onze appartementen, ruim van opzet en fraai afgewerkt. Dit staat garant voor aangenaam luxueus wooncomfort. De appartementen zijn gelegen op de eerste etage, luxe en stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Via de ruime luxe ingerichte woonkamer met openslaande deuren komt u op het zonnige terras met fraai uitzicht over de Vinkeveense Plassen.

amsterdam

Mocht u een dagje op stap willen in de directe omgeving dan kunt u bijvoorbeeld een kijkje gaan nemen in het authentieke centrum van Abcoude. Hier vindt u leuke winkelstraten met o.m. sfeervolle restaurants. Bovendien is de historische hoofdstad Amsterdam in 20 minuten met de auto binnen handbereik.