Vakantiepark Provence

Droom je van een heerlijke vakantie in de Provence? Vakantiepark ‘Hameau des Claudins’ ligt op de grens van de Provence en de chique Côte d’Azur en biedt je het beste van twee werelden. ‘Hameau’ betekent ‘gehucht’ in het Frans, en het vakantiepark bestaat dan ook uit twee typisch Franse, uit natuursteen opgetrokken, gebouwen waarin appartementen zijn gerealiseerd. Ieder appartement is modern ingericht, voorzien van alle gemakken en afhankelijk van het type vakantiewoning biedt het plek aan 2 tot 8 personen.

Dankzij het middellandse zeeklimaat aan de Fanse kust is ‘Des Claudins’ is het gehele jaar door open. Je kunt er ook last-minute een mooi vakantiehuis huren. Het is heerlijk vakantie vieren op ‘Des Claudins’ vakantiepark. Provence ligt namelijk rondom het grote privéterrein waar de appartementen zich bevinden. Vanaf het terrein heb je dan ook een prachtig uitzicht op het natuurreservaat ‘Des Maures’ en de Alpen.  

Hameau des Claudins, een van de mooist gelegen vakantieparken Provence

Het is altijd volop genieten in de Provence, vakantieparken zijn hier dan ook genoeg. Geen enkele is echter zo uniek, typisch Frans en gezellig kleinschalig als ‘Hameau des Claudins’. De appartementen zijn namelijk zo gebouwd dat ze je optimale privacy bieden en de twee Nederlandse beheerders staan te allen tijde voor je klaar.

Er is in de omgeving genoeg te ontdekken en te doen, voor zowel jong als oud. De omliggende Provençaalse dorpjes laten je kennismaken met het echte Franse leven. De Côte d’Azur zelf is binnen 15 minuten te bereiken met de auto, en Saint Tropez is slechts een uurtje rijden. Daar kan je lekker zwemmen in de zee, zonnen op het strand en flaneren op de boulevard. Als je de rust zoekt kan je relaxen op het park met heerlijk verwarmd zwembad. De tijd vliegt voorbij in dit prachtige vakantiepark. Provence en ‘Hameau des Claudins’ is een plek waar je zeker nog eens terug wilt komen. 

  1. Nederlandse eigenaren
  2. Verwarmd zwembad
  3. Rust, ruimte en ontspanning