Vakantiepark Frankrijk

Ben je je voor je volgende vakantie aan het oriënteren op mooie vakantieparken? Frankrijk, en dan met name de Côte d’Azur, heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat wat het de ideale bestemming maakt voor een zomer- of wintervakantie.

Op de grens van de Provence en het mondaine Côte d’Azur ligt vakantiepark ‘Hameau des Claudins’ met volledige gerenoveerde appartementen in twee typisch Franse, uit natuursteen opgetrokken, gebouwen. Ieder appartement is volledig op zichzelf staand, voorzien van alle moderne gemakken en biedt veel privacy.

De verschillende appartementen bieden plek aan 2 tot 8 personen. Het vakantiepark ligt op een uitgestrekt privéterrein met prachtige vergezichten over het natuurgebied ‘Des Maures’ en de Alpen. ‘Des Claudins’ is het gehele jaar open waardoor je hier op ieder moment een mooie vakantiewoning kunt huren. Je kunt zelfs van een last-minute aanbieding gebruik maken en snel een vakantie boeken. 

Hameau des Claudins, een van de mooist gelegen vakantieparken Frankrijk

Je hoeft niet ver te reizen voor een prachtig vakantiepark, Frankrijk heeft er namelijk talloze. Maar die ene die er echt uitspringt is wel ‘Hameau des Claudins’, ‘hameau’ betekent ‘gehucht in het Frans en het heeft alle charme van een typisch Provencaals dorpje. Het is het hele jaar door heerlijk toeven op dit unieke en kleinschalige vakantiepark. Frankrijk, en dan eigenlijk de Zuid-Franse kust, heeft namelijk 300 dagen zon per jaar en een aangenaam middellandse zeeklimaat.

Of je nou van rust en natuur houdt, of het strand en de gezelligheid van de kust wilt opzoeken, ‘Des Claudins’ biedt het allemaal. In de achtertuin begint het ‘Des Maures’ natuurreservaat, met slechts 15 minuten rijden zit je al in Sainte-Maxime, en op 1 uur rijden zit je al in Saint-Tropez. Boek je volgende vakantie aan de kust van Frankrijk! Vakantiepark ‘Hameau des Claudins’ verwelkomt je het hele jaar door. 

  1. Nederlandse eigenaren
  2. Verwarmd zwembad
  3. Rust, ruimte en ontspanning