Vakantiepark Côte d’Azur

Op ongeveer een half uurtje rijden van Saint-Maxime ligt ‘Hameau des Claudins’, een prachtig middenin de natuur gelegen vakantiepark. Côte d’Azur met haar blauwe zee en mooie stranden komt hier samen met de landelijke Provence.

‘Hameau des Claudins’, ‘hameau’ betekent gehucht in het Frans, is een vakantiepark met twee typisch Franse, uit natuursteen opgetrokken, gebouwen waarin tijdens de renovatie appartementen zijn gemaakt. De appartementen zijn ruim opgezet met een luxueus interieur en voorzien van alle moderne gemakken. Afhankelijk van het appartement biedt het plek aan 2 tot wel 8 personen; de ideale vakantiewoning voor een familie of een romantische vakantie met z’n tweeën aan de Côte d’Azur.

Vakantiepark ‘Hameau des Claudins biedt veel privacy door de intieme setting van het park; de appartementen liggen op de verschillende hoeken van de gebouwen en zijn volledig op zichzelf staand. Verder is er een heerlijk verwarmd zwembad en ligt het te midden van een rustig natuurgebied. 

Hameau des Claudins, een van de mooist gelegen vakantieparken Côte d’Azur

Voor zowel de rustzoekers als diegenen die van het bruisende leven van de Côte d’Azur houden is ‘Hameau des Claudins’ een van de meest ideale gelegen vakantieparken. Côte d’Azur en het strand liggen namelijk op slechts 15 minuten rijden van het gehucht, en zelfs Saint-Tropez, dé hotspot van Frankrijk, is in een uurtje rijden te bereiken. De Hameau zelf ligt op een groot privéterrein in het beschermde natuurgebied ‘Les Maures’.

Het uitzicht op de Franse Alpen vanuit je vakantiehuis is er een om nooit meer te vergeten. Het middellandse zeeklimaat is hier het hele jaar door heerlijk en met 300 dagen zon per jaar is dit de uitgesproken plek om een appartement te huren voor een zomer- of wintervakantie op een prachtig vakantiepark. Côte d’Azur en ‘Hameau des Claudins’ is de perfecte locatie voor elk type vakantievierder. 

  1. Nederlandse eigenaren
  2. Verwarmd zwembad
  3. Rust ruimte en ontspanning