Emponse Nr7

Hameau des Claudins

Frankrijk - VAR
Vlakbij Saint Maxime, ligt dit klein-schalige vakantiepark. De gezellige drukte van de Cote d'Azur op een steenworp afstand, en een natuurgebied in de achtertuin
 1. 15 km van Saint Maxime
 2. Midden in natuurgebied
 3. Verwarmd zwembad

Emponse Nr7

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

VAR, Plan de la tour
 

Voorzieningen

 1. Gedeeld zwembad
 2. 2 badkamers
 3. 3 Slaapkamers
 4. 8 Personen
 5. Afwasmachine
 1. Airco
 2. Balkon
 3. Dakterras
 4. Gezamelijke wasmachine
 1. Rookvrij
 2. Slaapbank
 3. Terras
 4. Wi-Fi
 

Omschrijving

8p- appartement aan het zwembad, 3 slaapkamers, 2 badkamers, slaapbank in de woonkamer

Vanaf de (ruime) woonkamer kunt u bijna zo het zwembad instappen. Bij dit appartement heeft u een privé terrasje aan het zwembad, een balkon en een terras beneden, bij de slaapkamer. Er is airco aanwezig en een luxe uitgeruste keuken met oa een afwasmachine.

Indeling

 • Begane grond: een slaapkamer met 2 grote inloopkasten en een terras.
 • Eerste verdieping (zwembad niveau): Badkamer, keuken, een grote woonkamer met slaapbank, een terras aan het zwembad, en een slaapkamer met badkamer
 • Tweede verdieping een slaapkamer met een balkon en erg mooi uitzicht.
 • Airco

Hameau des Claudins is een gehucht dat bij Plan de la Tour hoort, een typisch Zuid-Frans dorp waar je schaduwrijke pleinen, een weekmarkt, winkels en restaurants vindt. In Plan de la Tour is het hele jaar door vertier te vinden, zoals traditionele feesten, (wijn)proeverijen, exposities, dans en theater en jeu de boulestoernooien. De regio is omgeven met wijngaarden en wijnhuizen, die je graag de meest heerlijke wijnen laten proeven. De ligging van Hameau les Claudins is werkelijk uniek te noemen.

Aan de ene kant ligt het uitgestrekte natuurgebied Le Massif des Maures en aan de andere kant vind je de boulevard en stranden van Sainte Maxime. Het Mauresgebergte ontleent zijn naam aan het Provençaalse woord maouro, wat donker betekent en ligt tussen Hyères en Saint-Raphaël. Het gebergte is dicht begroeid met kastanje-, kurk-, eike- en pijnbomen. Een rondrit leidt je via steile wegen door het ongerepte en verlaten gebergte met adembenemende landschappen. Je vindt er dorpjes als Collobrières, bekend om zijn kastanjeconfituur en gekonfijte kastanjes, het 12de-eeuwse kartuizerklooster Chartreuse de la Verne en la Garde-Freinet. Het ambachtsdorp Grimaud biedt een prachtig uitzicht over het massief en de kust.
Hameau des Claudins is een gehucht dat uit twee Provençaalse, natuurstenen gebouwen bestaat, waarin verschillende geheel gerenoveerde appartementen gehuisvest zijn. Je kan gebruik maken van het zwembad of je laten verleiden tot een partij jeu de boules. Al met al een heerlijke omgeving om de vakantie door te brengen!


   0611725801