Vakantiehuizen Provence

Ben je voor je zomer- of wintervakantie in Zuid-Frankrijk op zoek naar mooie vakantiehuizen? Provence is wellicht de ideale bestemming! Op de grens tussen de prachtige Provence en het mondaine Côte d’Azur ligt ‘Hameau des Claudins’, een vakantiepark op een groot privéterrein dat uitkijkt op het natuurreservaat ‘Les Maures’ en de Alpen.

‘Des Claudins’ heeft dertien volledig gerenoveerde vakantiewoningen in twee authentiek Franse natuurstenen gebouwen voor 2 tot wel 8 personen ter beschikking. Ieder appartement is op zichzelf staand en voorzien van alle moderne gemakken.

Door het heerlijke middellandse zeeklimaat kan je de appartementen kan je het hele jaar door huren voor een fijne vakantie in de Provence. Vakantiewoning in ‘Des Claudins’ is geschikt voor zowel jong als oud; de kinderen vermaken zich in het verwarmde zwembad, spelen jeu de boules of pingpong, de volwassenen zullen graag het centrum van Plan de la Tour ontdekken of in het natuurgebied willen wandelen of fietsen. 

Vakantiehuis Provence huren op een mooi gelegen vakantiepark?

Hoewel de appartement zich allen in twee grote gebouwen bevinden geniet je toch van veel privacy in deze unieke vakantiehuizen. Provence biedt veel rust, ruimte en natuur, maar wie de gezelligheid aan de kust wilt opzoeken zit binnen 15 minuten rijden in Sainte-Maxime, een van de vele badplaatsen aan de Côte d’Azur. Saint Tropez ligt zelfs maar op een uur rijden door een prachtig landschap.

Nabij ‘Hameau des Claudins’ vind je ook de authentieke Provence. Vakantiehuizen van dit park liggen namelijk in een prachtig natuurgebied met steile wegen die je door het gebergte met adembenemede uitzichten naar leuke Franse dorpjes brengen. Onderweg kan je natuurlijk even stoppen bij verschillende wijngaarden en wijnhuizen om een glas te heffen op het bourgondische leven. Het is op en top genieten in een ‘Des Claudins’ vakantiehuis; Provence ligt aan je voeten. 

  1. Nederlandse eigenaren
  2. Verwarmd zwembad
  3. Rust, ruimte en ontspanning