Vakantiehuizen Côte d’Azur

Als je met een grote vriendengroep of familie naar de Franse kust op vakantie wilt gaan ben je op zoek naar ruime appartementen of vakantiehuizen. Côte d’Azur ligt op slechts 15 minuten rijden van ‘Hameau des Claudins’, een typisch Frans gehucht dat bestaat uit twee grote, uit natuurstenen opgetrokken, gebouwen waarin verschillende appartementen gehuisvest zijn. De appartementen zijn volledig op zichzelf staande vakantiewoningen die zijn voorzien van alle moderne gemakken en plek bieden aan 2 tot 8 personen.

‘Hameau des Claudins’ is een vakantiepark op een uitgestrekt privéterrein met schitterende uitzichten op het natuurgebied ‘Les Maures’ en de Alpen. Er is volop rust, ruimte en natuur rondom je Frans vakantiehuis. Côte d’Azur, en dan specifiek de badplaats Sainte-Maxime, ligt op korte afstand van het appartement. Saint Tropez ligt zelfs maar op een uur rijden van ‘Des Claudins’. 

Vakantiehuis Côte d'Azur huren op een mooi gelegen vakantiepark?

De ligging van het vakantiepark ‘Hameau des Claudins’ is ideaal; tussenin de prachtige Provence en de Côte d’Azur. Vakantiewoning in ‘Des Claudins’ is voor zowel de rustzoeker als de avonturier de geschikte plek om te verblijven. In de directe omgeving is van alles te ontdekken en te beleven zoals de Gorges du Verdon, vele wijngaarden en wijnhuizen, en het gezellige centrum van Plan de la Tour. De vele mooie badplaatsen aan de kust zijn uiteraard ook een grote trekpleister van de Côte d’Azur.

Vakantiehuis huren bij ‘Hameau des Claudins’ is voor zowel jong als oud een geweldige belevenis. Het verwarmde zwembad op het terrein geeft verkoeling op warme zomerdagen, en is een heerlijke plek om te genieten van het milde winterweer. Door het middellandse zeeklimaat kan je het hele jaar door hier vakantie vieren. Grotere groepen zoals families kan ‘Des Claudins’ onderbrengen op het eigen terrein in de verschillende vakantiehuizen. Côte d’Azur is daarmee een ideale vakantiebestemming. 

  1. Nederlandse eigenaren
  2. Verwarmd zwembad
  3. Rust, ruimte en ontspanning