Vakantie Côte d’Azur

Wil jij een onvergetelijke vakantie? Côte d’Azur is de perfecte bestemming voor diegenen die het hele jaar door van het mooie weer willen genieten. Met 300 dagen per jaar zon, milde winters en zonovergoten zomers is de Franse kust de ideale locatie voor een heerlijke vakantie. Côte d’Azur staat natuurlijk bekend om haar azuurblauwe zee en het chique Saint Tropez, maar op slechts 15 minuten rijden van de kust stuit je al op de prachtige natuurgebieden van de Provence.

‘Hameau les Claudins’ is een vakantiepark dat precies tussen deze twee werelden ligt. Het park heeft twee authentieke natuurstenen gebouwen die volledig zijn gerenoveerd en waarin verschillende luxe appartementen zijn gerealiseerd die je voor een vakantie kunt huren. Afhankelijk van het type appartement biedt deze plek aan 2 tot wel 8 personen, ideaal voor een familievakantie of een weekje weg met z’n tweeën. Het uitzicht op de Alpen vanaf het grote terrein is alleen al de vakantie waard. 

Hameau les Claudins: Côte d'Azur vakanties

Hameau les Claudins’ is een plek waar je zeker terugkomt voor volgende vakanties. Côte d’Azur en de aangrenzende Provence is namelijk niet in een vakantie compleet te ontdekken. Zowel de avonturiers, natuurliefhebbers, rustzoekers en de cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de Côte d’Azur. Vakantie vieren is hier voor alle leeftijden en alle types vakantievierders mogelijk.

Vanuit het vakantiepark ‘Les Claudins’ is het heel gemakkelijk om de omliggende gebieden te verkennen waar al allerlei activiteiten kunnen worden ondernomen. Het bruisende Sainte-Maxime ligt op slechts 15 minuten rijden aan de kust, het natuurgebied Le Massif des Maures ligt aan de achterkant van het terrein, en zelfs Saint Tropez is binnen een uur te bereiken. Voor wie van alles wat wilt vind het dus aan de Côte d’Azur. Vakanties zullen na een verblijf hier nooit meer hetzelfde zijn. 

  1. Nederlandse eigenaren
  2. Verwarmd zwembad
  3. Rust, ruimte en ontspanning