Last-Minutes Côte d’Azur

Ben je nog snel op zoek naar de mooiste en beste last-minutes? Côte d’Azur, waar de zon 300 dagen per jaar schijnt, is de ideale locatie voor een last-minute vakantie naar de zon in zowel de zomer als de winter. Bijna precies te midden van het chique Côte d’Azur en het landelijke van de Provence ligt ‘Hameau des Claudins’; een landgoed met mooi gerestaureerde gebouwen waarin moderne appartementen zijn gerealiseerd maar toch de typische Franse boerenstijl bewaard is gebleven.

Bij de ‘Hameau’, oftewel ‘gehucht’, kan je het hele jaar door terecht met een last-minute. Côte d’Azur, met het strand, de zee en allerlei bezienswaardigheden, ligt op slechts 15 minuten rijden van het park, en het park zelf ligt verborgen in een prachtig groen natuurgebied met heerlijke verwarmd zwembad. Mis niet een van de last-minute aanbiedingen. Côte d’Azur en ‘Hameau des Claudins’ verwelkomen je graag binnenkort.  

Boek 30 dagen voor aankomst - Last-Minute Côte d’Azur / Provence

Een Côte d’Azur last-minute kan je gemakkelijk bij ‘Hameau Des Claudins’ boeken. Dit prachtige ‘gehucht’ heeft twee op zichzelf staande gebouwen die zijn onderverdeeld in ruime en comfortabele appartementen. Een appartement biedt plek aan 2 tot wel 8 personen, en is het gehele jaar door te huren.

‘Hameau des Claudins’ ligt op een privé-vakantiepark in het beschermd natuurgebied ‘Les Maures’ en biedt prachtige uitzichten op de Franse Alpen. Ben je dus op zoek naar een mooie last-minute aanbieding? Côte d’Azur, en dan met name de ‘Hameau’ nodigen je uit om aan de Franse kust je vakantie in rust en vrijheid te vieren. Het ie geschikt voor zowel de rustzoeker als de avonturier, gezinnen, groepen of stelletjes. Het hele jaar door kan je bij ‘Hameau des Claudins’ terecht met last-minutes. Côte d’Azur is immers ’s zomers als ’s winters een heerlijk bestemming. 

  1. Nederlandse eigenaren
  2. Verwarmd zwembad
  3. Rust, ruimte en ontspanning