1. Vlakbij Sainte Maxime
  2. 15 min. rijden naar het strand
  3. Verwarmd zwembad

Claudins ligt in de gemeente Plan de la Tour, de plek waar het modaine Cote d ‘Azur samen komt met de prachtige Provence. Daar waar het bruisend boulevard leven overgaat in de bloemenpracht van de Provence. Uw buren in dit vakantieverblijf zijn aan de ene kant Hermann, de landschildpad, die woont in het duizenden hectares grote natuurreservaat ” Les Maures ” en aan de andere kant Johny Depp en Vanessa Paradise, het glamourechtpaar en waarschijnlijk de bekendste burgers van Plan de la Tour.

Rust, ruimte en ontspanning in de natuur, maar ook het bruisende leven van de Cóte d’ Azur met zijn gezellige stranden en
uitgaansgelegenheden, als u hiervan houd, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een heerlijke vakantie. Dankzij het middellandse zeeklimaat en 300 dagen zon per jaar is de Cote d ‘Azur een ideaal gebied om je vakantie door te brengen ( of te overwinteren). De zomers zijn warm en zonnig met een verkoelend briesje van zee en de winters mild en zacht.

 
 
middellandse zee

Dankzij het middellandse zeeklimaat en 300 dagen zon per jaar is de Cote d ‘Azur een ideaal gebied om je vakantie door te brengen.Het azuurblauwe zeewater is waar de kuststrook vanaf Saint Tropez tot aan de Frans-Italiaanse grens haar naam Cote d’Azur aan te danken heeft. Deze kust staat bekend om haar zonovergoten mediterrane klimaat met gemiddeld drieduizend zonuren per jaar en zomerse temperaturen van gemiddeld dertig graden.

Les Claudins » is een typisch Provençaals gehucht, behorende bij Plan de la Tour. Het bestaat uit twee gebouwen opgetrokken uit natuursteen. Er is een renovatie uitgevoerd welke rekening heeft gehouden met de traditie van het gehucht maar evenzeer met de moderne eisen van deze tijd.

Wolter aan het koken!!

Het terrein van « Les Claudins » is 35.000m² groot en beschikt over eigen waterbronnen. U kunt heerlijk genieten van het zwembad of actief deelnemen aan het plaatselijke Jeu de Boules tournooi.

Parkeergelegenheid op eigen terrein. Toegang tot het domein via een grote poort aan de weg.
Het terrein ligt in het beschermde natuurgebied « Les Maures » en biedt een bijzonder mooi uitzicht op de Alpen.
Naast deze fraaie ligging maakt ook de kleinschaligheid het project uniek. Ieder appartement heeft een eigen terras en/of balkon.

U kunt het gehele jaar de sfeer proeven van een kleurrijk echt Provencaals dorpje in het zonnige Frankrijk.