Sloep verhuur via parasailing Nederland:

In het verhuur pakket hebben ze de beschikking over 5 stuks Clever Admiral 465 sloepen. Alle sloepen zijn voorzien van een luxe kussenpakket, dus ook tijdens het varen of als u ergens stil wilt liggen en in alle rust van de zon wilt genieten, kunt u lekker relaxed zitten of liggen.

De sloepen zijn ingericht voor maximaal 6 personen, hebben een diepe kuip, zodat het voor kinderen een stuk veiliger is. Uiteraard kunt u tegen een kleine vergoeding een zwemvest voor uzelf of de kinderen bij ons huren.

Varen met de sloepen, mag en kan iedereen vanaf 18 jaar. Na een instructie door een van de medewerkers, is het zelfs kinderlijk eenvoudig. U kunt de sloepen al huren vanaf 1 uur, tot een hele dag.

Een verzorgd dagje weg, ook dat kunnen ze voor u regelen. Zij kunnen u desgewenst een picknick pakket in diverse soorten en maten leveren. Dit pakket is eventueel aan te vullen met een fris/bier/wijn pakket. Ook hierin bieden zij veel mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Wilt u alleen gebruik maken van het fris- bier- wijn- pakket, dan kan dat natuurlijk ook.

U gaat varen met een van de boten en komt tot de ontdekking dat u uw handdoeken bent vergeten, geen enkel probleem; zij kunnen u tegen een zeer bescheiden prijs een handdoeken pakket leveren.

Reserveren van een boot is gewenst. Huisdieren zijn niet toegestaan op de sloepjes.


PRIJZEN SLOEPVERHUUR (max. 6 personen per sloep, excl. €100,- borg)

1 uur €35,-
2 uur €55,-
3 uur €75,-
Dagdeel 4 uur €100,-
Hele dag 8 uur €170,-

OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN
- Picknick of brunch pakket
- Frisdrank of een wijn & bier pakket (op nacalculatie)
- Handdoek (1 stuks, max. 6 stuks per sloep) €2,50

BEL : +31 (0)6 20 449 633