Wij merkten dat er een behoefte was bij recreatie villa eigenaren om flexibel te kunnen verhuren, maar wel via een professionele organisatie.

In bijna alle gevallen is verhuren alleen mogelijk met verhuurverplichting, maar als eigenaar wil je toch naar eigen wens gebruik maken van je recreatie woning?

Go! Parcs maakt hierin het verschil!

Gebruik van uw villa is naar eigen behoeft in te vullen, maar de verhuur wordt optimaal geregeld.
Dus schoonmaak, linnenpakketten enz. alles wordt verzorgd.

Verhuur uw vakantiehuis via Go! Parcs en geniet direct van al onze voordelen

De op eigen grond gesitueerde vakantiewoningen bij GoParcs zijn uitermate geschikt als beleggingsobject. Go! Parcs leent zich mede door de locaties uitstekend voor de verhuur.
Kiest u ervoor de vakantiewoning volledig of deels te verhuren dan nemen wij al uw zorgen uit handen. Go! Parcs zorgt dan het gehele jaar voor het volledige verhuurproces van uw vakantiewoning. U kunt dus in alle rust en zonder zorgen profiteren van uw investering. Én, via ‘Mijn Go Villa’ kunt u online bijhouden hoe hoog de bezettingsgraad is van uw vakantievilla en zelf bijhouden wanneer uw villa geboekt kan worden.
Het beheer wordt door TodoToday georganiseerd. Go! Parcs werkt nauw samen met deze organisatie en samen is er veel kennis in huis om uw vakantiewoning succesvol op de markt te zetten. U heeft hier dan ook geen omkijken naar. Om een hoge bezettingsgraad te realiseren werkt Go! Parcs ook samen met gerenommeerde touroperators. Hierdoor bent u als investeerder niet afhankelijk van één verhuurorganisatie, maar profiteert u van het succes van diverse krachtige partijen.

Enkele partners van Go! Parcs zijn;

 • Novasol
 • The Dutchen
 • Aan Zee
 • Tui-groep ( Neckerman, Arke etc)
 • Belvilla
 • Happyhome
 • Casamundo
 • Homeaway

Kortom uw vakantie(villa) wordt gevonden!!

Wat zijn nu de specifieke voordelen voor u als huiseigenaar?

Flexibele verhuurformule en uitgebreide presentatie van uw vakantiehuis Go! Parcs hanteert een flexibele verhuurformule met maximaal rendement. Uw vakantiehuis wordt met een uitgebreide fotoreportage (zelf aangeleverd, of wij maken een reportage voor u*) en huisbeschrijving gepresenteerd op onze websites. Ook kunt u zelf van uw vakantiehuis gebruik blijven maken.

Continue toegang tot uw gegevens

Via ons online boekingssysteem worden alle reserveringen vastgelegd: reserveringen van onze partners, maar ook uw eigen reserveringen of blokkades. Go! Parcs biedt u een persoonlijke webpagina waar u alle boekings- en betalingsoverzichten van uw huis kunt bekijken.

Juiste prijs-kwaliteitverhouding

Het huurbedrag per periode en per verblijfsduur wordt in onderling overleg vastgesteld. Dit gebeurt op basis van het aantal personen, de ligging van uw vakantiehuis, het “type” vakantiehuis en de classificatie waarbij het aantal sterren wordt bepaald én natuurlijk op basis van onze jarenlange ervaring. Zo ontstaat een prima balans tussen prijs en kwaliteit. Ook bezoeken wij de vakantiehuizen regelmatig om een hoge kwaliteit te waarborgen.

Andere belangrijke voordelen

 • Verzorging en afhandeling van de gehele reserveringsprocedure, van boeking tot betalingen en aftersales;
 • Huursommen worden per maand afgerekend;
 • Persoonlijk contact in uw eigen taal met onze afdeling Product Support;
 • 24-uurs SOS-servicelijn voor zowel huiseigenaar, beheerder als gast;
 • Professionele ondersteuning en advies op maat van onze specialisten.

Presentatie van uw vakantiehuis

Om een goede presentatie te garanderen kunt u ook een fotoreportage laten maken door Go! Parcs, inclusief 360° foto’s waardoor (aspirant) huurders een goede indruk krijgen van uw villa. Deze reportage wordt geheel in overleg met u gemaakt.