Op het park

In de bar en restaurant kunt u genieten van internationale culinaire gerechten, maar natuurlijk ook van veel regionale specialiteiten bereid door onze keukenbrigade.

Op het terras kunt u in de zon genieten van een heerlijk glas wijn of een verkoelend biertje. In de zomermaanden kunt u elke dinsdag aanschuiven en genieten van onze barbecue-avond op het terras met schitterend uitzicht op de Hallstattersee en de ondergaande zon. Deze avond wordt opgevrolijkt met livemuziek van diverse Oostenrijkse artiesten!

In de bar en het restaurant kunt u genieten van internationale culinaire gerechten, maar natuurlijk ook van veel regionale specialiteiten bereid door onze keukenbrigade. Op het terras kunt u in de zon genieten van een heerlijk glas wijn of een verkoelend biertje.

Zomer...

In de zomermaanden kunt u elke dinsdag aanschuiven en genieten van onze barbecueavond op het terras met schitterend uitzicht op de Hallstattersee en de ondergaande zon. Deze avond wordt opgevrolijkt met livemuziek van diverse Oostenrijkse artiesten!

...en winter

In de winter kunt u aan onze bar dagelijks sfeervol après-skiën met uw vrienden en familie. Bij goed weer is ook onze sneeuwbar buiten geopend! Het terras is tevens de start en finish van een van de mooiste langlauf loipes van Obertraun.

Specials

Het hele jaar hebben we diverse leuke acties. Denk hierbij aan een Schnitzelavond, Spareribsavond of een Oostenrijkse avond.

Lekkere kindermaaltijden

Uiteraard zijn ook uw kinderen van harte welkom in het restaurant. In de speciaal ingerichte speelhoek kunnen ze lekker ravotten. En natuurlijk hebben we ook een kinderkaart met leuke en lekkere gerechten.

terras
wijn
restaurant

Meer Op het park