Weekendje golfen in Nederland, of een week onbeperkt golfen in Zuid-west Frankrijk, bekijk de mogelijkheden!

Golf en Villaresort Harderwold

Een luxe villa-resort bij het Veluwemeer. Het resort ligt tegen een natuurgebied aan. Walibi en het Dolfinarium zijn makkelijk te bereiken.

Go! Ski

Comfortable and luxurious villa located on a small scale holiday park with open air swimming pool and on the golf course. At the edge of the Gers in southwest France.

Beleef unieke golfvakanties in Frankrijk en Nederland

Golfvakantie in Frankrijk

Golf de Gascogne

Onze vakantiehuisjes in Frankrijk zijn ideaal om een een uitzonderlijke golfvakantie te beleven. Tegen een unieke setting met zicht op de Pyreneeën bevindt er zich een 9-holes golfbaan waar je het hele jaar door kunt golfen. Bovendien kan je helemaal tot rust komen aan ons zwembad met lig-en speelweide. Onze vakantiehuisjes zijn uitgerust met alle mogelijke comfort en luxe waardoor je zonder zorgen kan genieten van een heerlijke vakantie. Kortom op ons vakantiedomein is alles aanwezig om er een prachtige golfvakantie in Frankrijk van te maken!

Bekijk de vakantiehuizen in Frankrijk

Golfvakantie in Nederland

Golf-en Villaresort Harderwold 

Grenzend aan het natuurgebied Harderbos bij Harderwijk in Nederland vind je ons Golf en Villaresort. Onze luxe vakantiehuisjes zijn gelegen aan het water. Ideaal als je al varend het Veluwemeer wil verkennen. Met zijn vele wandel-en fietsroutes is dit bovendien een ideale vakantieplek voor wie houdt van ontspanning in een rustige omgeving. Maar dit is zeker niet alles wat ons vakantiepark u te bieden heeft! Vlakbij onze vakantiehuisjes vind je het Golfresort Harderwold, met zijn 18-holes golfbaan, Par-3 Recreatiebaan en driving range met 22 overdekte afslagplaatsen is dit resort uitermate geschikt om een ontspannende golfvakantie in Nederland te beleven.

Bekijk de vakantiehuizen in Nederland